AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.7.-4.8..2024)

AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (29.7.-4.8..2024)

Datum vydání: 29.07.2024

Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.

1. Uvex Cyklistická přilba I-vo


 
Cyklistická přilba UVEX I-vo je inovativním řešením pro náročné cyklisty, kteří si cení nejvyšší kvality a bezpečnosti. Vyniká moderním designem a funkčními řešeními. Kromě systému Monomatic pro efektivní nastavení je přilba vybavena také systémem FAS pro jednoduché nastavení délky řemínků podle individuálních potřeb.
 
Nyní v akci z 1 728 Kč na 1 273 Kč


KOUPIT

 

2. MERIDA Ninety-Six RC XT


 
Toto kolo poskytuje špičkový výkon, aniž by vyčerpalo rozpočet, stejně jako soukromí závodníci cross-country, pro které je určeno. Sladká tečka mezi přímou rychlostí a nadměrnými výdaji? Máte ho mít.
 
Nyní v akci z 129 990 Kč na 92 990 Kč



KOUPIT

 

3. Plášť Pirelli Cinturato™ Gravel M


 
Plášť Pirelli Cinturato™ Gravel M je ideální volbou pro smíšený terén s tvrdým i měkkým povrchem. Jeho složení směsi SpeedGrip zajišťuje dobré odvalování jak na asfaltu, tak v terénu, a také vynikající přilnavost za různých podmínek.
 
Nyní v akci z 1 816 Kč na 1 290 Kč



KOUPIT


4. Gravel kolo Specialized Crux Expert


 
Jedno z nejlehčích gravel kol na světě s výjimečným prostorem v karbonovém rámu FACT 10r pro širokou paletu plášťů. Kolo je osazeno bezdrátovou elektronickou sadou Sram Rival eTAP AXS.
 
Nyní v akci z 145 000 Kč na 116 000 Kč



KOUPIT

 

5. Hustilka Specialized Air Tool Switch Sport


 
Odolná rámová pumpa na kolo Air Tool Switch Sport s hlavou SwitchHitter se automaticky nastaví na automobilové nebo galuskové ventilky.
 
Nyní v akci z 750 Kč na 599 Kč



KOUPIT




Autor: Tým CykloRepublic


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 



Reklama 


Aktuální novinky a videa

ZLÍNSKÁ 50 nabídne akci pro širokou veřejnost s profesionálním zajištěním
09.09.2024 | Kategorie: MTB
Závod horských kol ZLÍNSKÁ 50 se letos pojede 14. září 2024. Jde o 16. ročník zavedené sportovní akce, která je součástí programu festivalu Den Zlínského kraje.
Na MS do Dánska vyrazil na kole. Po závodě na něm přijel zpět do ČR!
06.09.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Novopacký vytrvalec Daniel Polman spáchal další „ultrapakárnu“, jak nazývá své extrémní projekty.
Kalas chce být ještě rychlejší a prodlužuje spolupráci v aero tunelech
05.09.2024 | Kategorie: ostatní, silniční

Výrobce prémiového cyklistického oblečení Kalas a značka Vorteq specializující se na pokročilé testování ve větrných tunelech slaví druhé výročí jejich průkopnického partnerství zaměřeného na výzkum a vývoj a chystají se společně vstoupit do třetího roku aktivní spolupráce.

Čeká nás jubilejní ročník ČEZ Gočárovy schody
05.09.2024 | Kategorie: MTB, ostatní
Na Den české státnosti 28. září se v historickém centru města Hradec Králové uskuteční jubilejní 10. ročník exhibiční akce ČEZ Gočárovy schody.
Soutěž o produkty CykloStar Original!
04.09.2024 | Kategorie: ostatní, Soutež
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. září do 15. září 2024.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (2.9-8.9.2024)
02.09.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.
Mistrovství světa v Andoře: Tituly slaví Hatherly a Pieterseová!
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Světový šampionát horských kol v andorském Pal Arinsal přinesl dramatické souboje. Týmy i jednotlivci bojovali nejen s náročným terénem a nadmořskou výškou, ale také s proměnlivým počasím, které zkomplikovalo průběh závodů.
Blíží se závěrečný díl Prima CUPu v Mikulově
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Mikulov, malebné město na jihu Moravy, se stane dějištěm velkolepé sportovní události, na kterou se těší nejen cyklističtí nadšenci, ale i široká veřejnost. 5. října se zde uskuteční závěrečný díl oblíbeného seriálu Prima CUP, který slibuje bohatý program a nezapomenutelné zážitky pro všechny účastníky.
Muži Elite Cross-country Short Track - nejlepší momenty
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Nový Trek Procaliber s masivním otvorem v horní rámové trubce
30.08.2024 | Kategorie: MTB
Trek Procaliber je zpět s novou generací, která přináší vylepšení, jež ocení každý nadšenec do horské cyklistiky. Tento model je navržen tak, aby poskytoval maximální výkon na XC tratích, a to díky kombinaci lehkého karbonového rámu a pokročilých technologií.
» více novinek a videí

Reklama ►