Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!

Canyon Neuron:ONfly – Elektrizující jízda nové generace!

Datum vydání: 26.04.2024

Canyon představuje svůj nejnovější model elektrického horského kola, Neuron:ONfly 2024. Tento model přináší řadu inovací a vylepšení, které posouvají hranice toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.
 

 
Neuron:ONfly je vybaven karbonovým rámem a plnou odpruženou vidlicí Fox Performance Float 34. Kolo má hliníková kola o velikosti 29" a je vybaveno hydraulickými kotoučovými brzdami. Pohon zajišťuje středový motor Bosch o výkonu 600W a točivém momentu 55Nm. Baterie Bosch o kapacitě 400Wh je dokonale integrována do spodní rámové trubky.
 
Díky vysokému výkonu motoru Bosch a lehkému karbonovému rámu je Neuron:ONfly schopen nabídnout vynikající jízdní vlastnosti v náročném terénu. Kolo je navrženo tak, aby bylo schopno efektivně přenášet sílu na kola a zároveň poskytovat pohodlí a stabilitu při jízdě po náročných stezkách.
 

 
Neuron:ONfly pokračuje v tradici značky Canyon vytvářet kola s čistými liniemi a moderním designem. Karbonový rám je nejen lehký, ale také velmi pevný a odolný. Díky plnému odpružení a ergonomickému tvaru sedla je jízda na tomto kole velmi pohodlná.
 

 
Neuron:ONfly přináší několik klíčových vylepšení oproti předchozím modelům. Jedním z nejvýznamnějších je použití nového motoru Bosch Performance Line SX, který nabízí výkon 600W a točivý moment 55Nm. Tento motor je menší a lehčí než předchozí modely, což umožňuje snížit celkovou hmotnost kola.
 
Dalším významným vylepšením je integrace baterie do rámu kola. Tato baterie má kapacitu 400Wh a je dokonale skryta v dolní rámové trubce. To nejen zlepšuje estetiku kola, ale také zvyšuje jeho aerodynamiku a stabilitu.
 
Kromě toho Neuron:ONfly 2024 nabízí několik dalších vylepšení, jako je například nový karbonový rám, který je pevnější a odolnější než předchozí modely. Tento rám je navržen tak, aby poskytoval optimální rovnováhu mezi pevností a hmotností, což zlepšuje jízdní vlastnosti kola.
 

 
S cenou od 126 799 Kč je to velmi konkurenceschopná volba v segmentu elektrických horských kol. S řadou inovací a vylepšení, které tento model přináší, je jasné, že Canyon je na cestě k posunutí hranic toho, co je možné dosáhnout s elektrickým horským kolem.





Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Canyon


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Domácí Holubová a rakouský Bairov ovládli první Český pohár v městě Touškov
07.05.2024 | Kategorie: MTB

Město Touškov hostilo start 34. ročníku Českého poháru XCO a domácí Adéla Holubová si zde vydobyla vítězství mezi ženami. Společně s ní si slavnostní chvíle užíval Rakušan Mario Bair, který ovládl mužskou kategorii.

 
Začíná ME XCO v Cheile Gradistei, bez nemocného Cinka, Srnské a Novotného!
06.05.2024 | Kategorie: MTB
V rumunském horském resortu Cheile Gradistei ve středu začne Mistrovství Evropy horských kol v olympijském cross country, Short tracku a štafetách.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (6.5-12.5.2024)
06.05.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v novém týdnu plném neodolatelných slev! Přinášíme Vám exkluzivní výběr nejlepších nabídek, které si nesmíte nechat ujít. Objevujte s námi ty nejzajímavější produkty, které splní všechna Vaše očekávání a ještě více.
Colnago G4-X: Aerodynamické prvky i na gravel kole
01.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Colnago, prestižní italský výrobce jízdních kol, právě oznámil vydání svého nejnovějšího modelu, Colnago G4-X 2024. Tento model představuje nejnovější inovace a technologie v oblasti cyklistiky a slibuje, že posune hranice toho, co je možné na kole dosáhnout.
Stevens E-Maverick
01.05.2024 | Kategorie: MTB
Lehký a hravý pro maximální zábavu na stezce - to bylo zadání pro vývoj nové řady E-Maverick Light Assist e-fully.
» více novinek a videí