Je Hammerhead skutečně lepší volba než Garmin? Který cyklocomputer kraluje?

Je Hammerhead skutečně lepší volba než Garmin? Který cyklocomputer kraluje?

Datum vydání: 02.10.2024

Cyklistika se v posledních letech stává stále populárnější aktivitou, a s ní roste i poptávka po kvalitních GPS cyklocomputerech. Hammerhead Karoo představuje inovativní zařízení, které zaujme nejen profesionální cyklisty, ale i hobby nadšence. Jeho moderní technologie a uživatelsky přívětivé rozhraní posouvají sledování svého výkonu a navigaci na novou úroveň. 



Proč zvolit Hammerhead Karoo?

  • Dynamické aktualizace: Hammerhead se vyznačuje pravidelnými aktualizacemi softwaru, což znamená, že se vaše zařízení neustále vyvíjí a zlepšuje. Můžete se spolehnout na to, že vždy budete mít k dispozici nejnovější funkce.
  • Přizpůsobitelnost: Uživatelé mohou přizpůsobit rozhraní podle svých potřeb, což znamená, že si mohou zobrazit pouze ty informace, které jsou pro ně důležité.
  • Komunita a podpora: Hammerhead buduje silnou komunitu cyklistů, kde si uživatelé mohou vyměňovat tipy, trasy a zkušenosti. To zvyšuje celkovou hodnotu produktu, protože se můžete učit od ostatních.

Ceny

Hammerhead Karoo - 12 499 Kč - NAKOUPIT ZDE
Garmin Edge 1040
- 14 490 Kč - NAKOUPIT ZDE

Garmin má ve své nabídce mnoho různých modelů. Nejvíc se Hammerheadu Karoo cenově blíží model Edge 1040.

Pokud hledáte cenově dostupnější variantu, určitě byste měli zvážit Garmin Edge 530 se snímačem kadence a rychlosti za 8 590 Kč na e-shopu m1project.cz.

Hammerhead karoo


Proč zvolit Garmin?

  • Široká nabídka produktů: Garmin má v portfoliu různé modely pro všechny typy cyklistů – od začátečníků po profesionály. Můžete si vybrat zařízení podle svých potřeb a rozpočtu.
Nejprodávanějším doplňek od společnosti Garmin je radar se světlem Garmin Varia RTL515, který poskytuje majiteli vizuální a zvuková upozornění na vozidla přibližující se zezadu a to až na vzdálenost 140 metrů.

Cena 4 790 Kč - NAKOUPIT ZDE
 
  • Pokročilé funkce: Garmin cyklocomputery jsou známé svými pokročilými funkcemi, jako je měření VO2 max, tréninkové plány, analýza výkonu a sledování zdraví. Tyto funkce jsou ideální pro cyklisty, kteří chtějí detailně sledovat svůj výkon.
  • Kompatibilita s příslušenstvím: Garmin zařízení jsou často kompatibilní s různými příslušenstvími, jako jsou senzory srdečního tepu, kadence a další, což umožňuje podrobnější analýzu výkonu.
  • Dlouhá životnost a odolnost: Garmin produkty jsou známé svou robustní konstrukcí a dlouhou životností, což je činí ideálními pro outdoorové aktivity, včetně cyklistiky v náročných podmínkách.


Srovnání s Garminem

Kromě zmíněných rozdílů mezi Hammerhead a Garminem se obě značky liší i v oblasti zákaznického servisu. Hammerhead je známý svou přátelskou a ochotnou podporou, zatímco Garmin má více zavedený systém s rozsáhlejšími zdroji, ale může být pro některé uživatele méně osobní. 



Hammerhead Karoo GPS Bike Computer je inovativním zařízením, které posouvá hranice toho, co může cyklistický počítač nabídnout. Ať už se chystáte na dlouhou trasu, nebo se chcete zlepšit ve svých cyklistických výkonech, Karoo vám poskytne potřebné nástroje a funkce, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Je to zařízení, které si zaslouží pozornost každého cyklisty, který to s jízdou myslí vážně.

Zatímco Garmin zůstává silnou volbou pro cyklisty, kteří hledají spolehlivost, pokročilé funkce a širokou nabídku produktů. Výběr mezi těmito dvěma značkami závisí na individuálních potřebách a preferencích každého cyklisty. Ať už se rozhodnete pro Garmin nebo Hammerhead, obě zařízení vám pomohou dosáhnout vašich cyklistických cílů a obohatit vaše zážitky na kole.




Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Garmin, Hammerhead


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 



Reklama 


Aktuální novinky a videa

Bosch 2025: Tichý výkon, delší dojezd a revoluční bezpečnost
04.10.2024 | Kategorie: MTB
Bosch pro rok 2025 představuje zásadní inovace pro e-biky, zaměřené na zlepšení výkonu, bezpečnosti a pohodlí. Největší novinkou je motor Bosch Performance Line CX, který přináší vyšší účinnost a hladší výkon.
Lauf Elja pro rok 2025 je designový unikát ve své kategorii
03.10.2024 | Kategorie: MTB
Lauf Cycles představuje svůj nejnovější model horského kola pro rok 2025 – Lauf Elja. Tento model je navržen tak, aby uspokojil potřeby jak závodních jezdců, tak i nadšenců do trailového ježdění.
Je Hammerhead skutečně lepší volba než Garmin? Který cyklocomputer kraluje?
02.10.2024 | Kategorie: ostatní
Hledáte spolehlivý GPS cyklocomputer, který kombinuje moderní technologie s uživatelsky přívětivým rozhraním? Hammerhead Karoo je volbou, kterou byste měli zvážit.
Zcela nový model Giant Defy Advanced E+ Elite
02.10.2024 | Kategorie: silniční
Soutěž o produkty CykloStar - Říjen
02.10.2024 | Kategorie: soutěž
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. října do 15. října 2024.
Giant představuje řadu silničních elektrokol Defy Advanced E+ Elite s motorem v zadním náboji
01.10.2024 | Kategorie: silniční
Nejlehčí a nejvyspělejší silniční elektrokolo od společnosti Giant spojuje oceňovanou kvalitu jízdy z řady silničních vytrvalostních kol s novými e-technologiemi a integrací systémů.
Elitní kategorie Světového poháru v Lake Placid ovládli Koretzky a Stiggerová
30.09.2024 | Kategorie: MTB
V elitních kategoriích Světového poháru horských kol v Lake Placid triumfovali Victor Koretzky a Laura Stiggerová. Zatímco Češi, v čele se Simonou Spěšnou, slavili úspěchy v kategoriích do 23 let.
Galaxy CykloŠvec cyklokros Kukle vyhrál Jakub Ťoupalík
30.09.2024 | Kategorie: cyklokros
Druhá letošní návštěva TBC série v Kuklích Galaxy CykloŠvec cyklokros, který pořádal opět Stevens CykloŠvec Písek nabídla skvělou cyklokrosovou zábavu, tentokrát s bahenní vložkou a pohárovou konkurencí.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (30.9-6.10.2024)
30.09.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem pravidelném přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Nejlepší okamžiky ze závodů XCO | Elite Men - Lake Placid
30.09.2024 | Kategorie: MTB
» více novinek a videí

Reklama ►