Kanadský Rocky Mountain představil lehký trailový ebike Instinct Powerplay SL

Kanadský Rocky Mountain představil lehký trailový ebike Instinct Powerplay SL

Datum vydání: 25.10.2024

Kanadská značka Rocky Mountain se rozhodla posunout hranice e-mountain biků s novým modelem Instinct Powerplay SL 2025. Tento lehký e-MTB je výsledkem inovativního přístupu a moderních technologií, které z něj činí ideální volbu pro náročné bikery hledající výkon a lehkost.


Technologická špička s Dyname S4 Lite motorem

Instinct Powerplay SL od Rocky Mountain je vybaven pohonem Dyname S4 Lite, který nabízí maximální výkon 550 W, točivý moment 65 Nm a baterii s kapacitou 480 Wh, což je nadstandardní hodnota pro lehké e-biky. Co dělá tento motor jedinečným je jeho konstrukce s malým pomocným zubem nad řetězem, který zajišťuje optimální napětí a plynulý přenos výkonu.

Pokud by vám základní kapacita baterie nestačila, máte možnost připojit přídavnou baterii Overtime Pack 2.0 s kapacitou 314 Wh, která celkovou kapacitu zvedne až na bezmála 800 Wh. S tímto systémem se můžete vydat na delší a náročnější trasy, aniž byste se museli obávat nedostatku energie.


Instinct Powerplay SL je koncipován jako čistě 29palcové kolo, ale lze ho snadno upravit na mullet setup s menším 27,5palcovým zadním kolem. Rám využívá technologii SMOOTHWALL™ Carbon, která díky výbornému poměru tuhosti, nízké hmotnosti a odolnosti snižuje celkovou váhu SL modelů o několik kilogramů ve srovnání s plnohodnotnými verzemi. Rocky Mountain uvádí, že karbonová verze tohoto modelu by měla vážit okolo 19,5 kg.



Systém RIDE-4™ umožňuje nastavit geometrii kola, konkrétně úhel hlavy v rozmezí 63,5°, 64° a 64,2°, podle preferencí jezdce. To znamená, že si můžete upravit kolo na míru vašeho jízdního stylu a terénu.

Z modelu Instinct přebírá Powerplay SL možnost měnit délku rámu pomocí otočného hlavového složení, což umožňuje přizpůsobit dosah (reach) o +/- 5 mm. Toto řešení zajišťuje optimální ovladatelnost a komfort při různých typech jízdy.



Technologie SMOOTHWALL™ zajišťuje precizní zpracování karbonu, což vede k lehčím a odolnějším rámům. Zadní stavba s využitím technologie SMOOTHLINK a specifické ladění odpružení pro každou velikost rámu v rámci programu „Size Specific Tune“ zaručují, že odpružení je vždy dokonale sladěno s jezdcem.

Takže nejenže Instinct Powerplay SL 2025 přináší výkonný nový motor, ale také staví na osvědčených prvcích, které zajistí vynikající jízdní vlastnosti a přizpůsobivost.



Za kvalitu si člověk musí připlatit. Instinct Powerplay SL 2025 se bude prodávat od 140 000 Kč a nejvyšší model Vám může říkát pane za 320 000 Kč. Tento cenový segment odpovídá jeho pokročilým technologiím a prvotřídní kvalitě, kterou nabízí.

Závěrem, Rocky Mountain Instinct Powerplay SL 2025 není jen dalším e-MTB na trhu. Je to revoluční model, který spojuje lehkost, výkon a inovaci do jednoho kompletního balíku. Pro náročné bikery hledající nekompromisní kvalitu a výkon je tento model jednoznačnou volbou.





Foto: Rocky Mountain
Autor: Tým CykloRepublic

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 




Reklama 


Aktuální novinky a videa

Kanadský Rocky Mountain představil lehký trailový ebike Instinct Powerplay SL
25.10.2024 | Kategorie: MTB
S modelem Instinct Powerplay SL 2025 se Rocky Mountain odvážně vrhá na scénu lehkých elektrických horských kol.
Okolo jižních Čech 2024
24.10.2024 | Kategorie: silniční
Reportáž z mezinárodního cyklistického závodu Okolo jižních Čech 2024. Partnerem druhého nejvýznamnějšího etapového závod mužů Elite v České republice je i CYKLOŠVEC a Stevens Bikes.
Pivot Shuttle LT Pro je živý a zábavný i přes svůj velký zdvih a výkonný motor
22.10.2024 | Kategorie: MTB
Svět cyklistiky se opět posunul na novou úroveň s uvedením modelu Pivot Shuttle LT. Tato novinka, která kombinuje výkon, styl a inovativní technologie.
Sleva: Odemkněte svůj potenciál s WHOOP
22.10.2024 | Kategorie: ostatní
Odemkněte svůj potenciál s WHOOP a využijte jedinečnou SLEVU! Získejte měsíční úsporu v hodnotě přibližně $20 z ročního předplatného a posuňte své výkony na novou úroveň.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (21.10-27.10.2024)
21.10.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem pravidelném přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Tomáš Slavík ovládl Red Bull Cerro Abajo v Janově
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Český sjezdař Tomáš Slavík triumfoval na prestižním závodě Red Bull Cerro Abajo, který se letos poprvé konal v Evropě.
REPLAY: Red Bull Cerro Abajo Genova
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Termíny závodů ŠKODA Pražského MTB poháru 2025!
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Pořadatelský tým volnočasového seriálu horských kol v olympijském cross country, ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem, zveřejnil program závodů pro sezónu 2025.
Canyon představuje boty Scampr pro dobrodružství mimo zpevněné cesty
15.10.2024 | Kategorie: MTB
Po velmi uspěšném vydání silniční a terénní obuvi CFR Tempr, kterou Canyon představil na začátku letošního roku, nyní představuje offroad botu Scampr.
Martin Stošek vybojoval titul mistra Evropy na gravelu
14.10.2024 | Kategorie: gravel
Na prestižním šampionátu v gravelové cyklistice, který se konal v italském Asiagu, si český reprezentant Martin Stošek připsal mimořádný úspěch.
» více novinek a videí

Reklama ►