Perfektní sportovní doplněk – prémiové samolepky na kolo

Perfektní sportovní doplněk – prémiové samolepky na kolo

Datum vydání: 16.07.2024

Vítejte ve světě, kde váš cyklistický zážitek právě dostal novou dimenzi. StickersMakers vyrábí prémiové samolepky určené pro amatérské i profesionální sportovce. Samolepky jsou vytvořená přesně pro ty, kdo milují cyklistiku a chtějí se odlišit. 

Prémiové samolepky StickersMakers jsou určeny pro každého, od amatérských cyklistů až po profesionální týmy. Prostřednictvím unikátního editoru si můžete zvolit nejen vlajku nebo vlastní logo, ale i svůj styl písma a různé barvy. Personalizovaná samolepka tak bude odrážet vaši národnost, tým nebo osobní značku. 

Samolepky na kola nejsou jen o vzhledu. Jsou o kvalitě, odolnosti a funkčnosti. Vyrábí se z nejkvalitnějších materiálů od renomovaného výrobce 3M. Samolepky nepoškozují lak a po odlepení nenechávají žádné stopy lepidla, což znamená, že můžete svůj styl měnit kdykoli budete chtít, aniž byste se museli obávat poškození kola. 

Jsou odolné proti poškrábání, vodě a zimě díky speciální laminaci, což zajišťuje, že vydrží i ty nejnáročnější podmínky. A to vše s živými barvami a vysokou kvalitou tisku, kterou umožňuje naše tisková technologie, kde jsou vidět i ty nejmenší detaily v logu nebo na vlajce. Specialitou u StickersMakers jsou unikátní vyřezávané samolepky, které dodají vašemu kolu ten správný styl. 

StickersMakers je hrdou českou firmou, která klade důraz na kvalitu a spokojenost zákazníků. Naše dodací lhůty jsou rychlé a doručení po celém světě pro nás není problém. A pokud náhodou nebudete spokojeni, jednoduše vám vrátí peníze nebo vytiskne nové samolepky. 

Navštivte webové stránky www.stickersmakers.cz a vyzkoušejte editor. Připojte se k tisícům spokojených cyklistů, kteří již objevili kouzlo prémiových samolepek na kola. Buďte jedineční a buďte vidět.
 



Autor: Komerční článek
Foto: StickersMakers


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 



Reklama 


Aktuální novinky a videa

Na MS do Dánska vyrazil na kole. Po závodě na něm přijel zpět do ČR!
06.09.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
Novopacký vytrvalec Daniel Polman spáchal další „ultrapakárnu“, jak nazývá své extrémní projekty.
Kalas chce být ještě rychlejší a prodlužuje spolupráci v aero tunelech
05.09.2024 | Kategorie: ostatní, silniční

Výrobce prémiového cyklistického oblečení Kalas a značka Vorteq specializující se na pokročilé testování ve větrných tunelech slaví druhé výročí jejich průkopnického partnerství zaměřeného na výzkum a vývoj a chystají se společně vstoupit do třetího roku aktivní spolupráce.

Čeká nás jubilejní ročník ČEZ Gočárovy schody
05.09.2024 | Kategorie: MTB, ostatní
Na Den české státnosti 28. září se v historickém centru města Hradec Králové uskuteční jubilejní 10. ročník exhibiční akce ČEZ Gočárovy schody.
Soutěž o produkty CykloStar Original!
04.09.2024 | Kategorie: ostatní, Soutež
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. září do 15. září 2024.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (2.9-8.9.2024)
02.09.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.
Mistrovství světa v Andoře: Tituly slaví Hatherly a Pieterseová!
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Světový šampionát horských kol v andorském Pal Arinsal přinesl dramatické souboje. Týmy i jednotlivci bojovali nejen s náročným terénem a nadmořskou výškou, ale také s proměnlivým počasím, které zkomplikovalo průběh závodů.
Blíží se závěrečný díl Prima CUPu v Mikulově
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Mikulov, malebné město na jihu Moravy, se stane dějištěm velkolepé sportovní události, na kterou se těší nejen cyklističtí nadšenci, ale i široká veřejnost. 5. října se zde uskuteční závěrečný díl oblíbeného seriálu Prima CUP, který slibuje bohatý program a nezapomenutelné zážitky pro všechny účastníky.
Muži Elite Cross-country Short Track - nejlepší momenty
02.09.2024 | Kategorie: MTB
Nový Trek Procaliber s masivním otvorem v horní rámové trubce
30.08.2024 | Kategorie: MTB
Trek Procaliber je zpět s novou generací, která přináší vylepšení, jež ocení každý nadšenec do horské cyklistiky. Tento model je navržen tak, aby poskytoval maximální výkon na XC tratích, a to díky kombinaci lehkého karbonového rámu a pokročilých technologií.
Program 35. mistrovství světa horských kol v Andoře
26.08.2024 | Kategorie: MTB
Program 35. mistrovství světa horských kol ve středisku Vallnord v Andoře
» více novinek a videí

Reklama ►