Pivot Shuttle LT Pro je živý a zábavný i přes svůj velký zdvih a výkonný motor

Pivot Shuttle LT Pro je živý a zábavný i přes svůj velký zdvih a výkonný motor

Datum vydání: 22.10.2024

Svět cyklistiky se opět posunul na novou úroveň s uvedením modelu Pivot Shuttle LT. Tato novinka, která kombinuje výkon, styl a inovativní technologie, je ideální volbou pro všechny nadšence do horských kol, kteří hledají maximální zážitek z jízdy.

Design, který okouzlí

Na první pohled je Shuttle LT Pro vizuálně ohromující. Jeho elegantní linie a moderní geometrie vyzařují dynamiku a rychlost. Kolo je dostupné v několika barevných variantách, které skvěle reflektují jeho dobrodružného ducha. Každý detail byl promyšlen, od lehkého karbonového rámu až po precizní detaily, které zajišťují nejen krásu, ale i odolnost.

Technologie, která mění pravidla hry

Shuttle LT Pro není jen krásné kolo; jeho výkon je založen na nejnovějších technologiích. S pohonem Bosch Performance Line CX 5.gen, který nabízí výkonný a hladký přenos síly a 85Nm kroutícího momentu pro ty nejnáročnější stoupání s lehkostí. Zároveň vám 750Wh baterie poskytne dostatek energie na dlouhé výpravy, takže si můžete užívat jízdu bez obav z vybití.

Komponenty

  • Přehazovačka: Sram GX, XO a XX AXS 12 rychlostí – přesné a rychlé řazení, které vás nikdy nezklame.
  • Brzdy: Shimano SLX, XT, XTR 4-pístové brzdy – silné a spolehlivé, s excelentním brzdným účinkem i v nejtěžších podmínkách.

  • Vidlice: Fox 38 která nabízí vynikající odpružení a nastavení pro maximální komfort na nerovném terénu.

  • Zadní tlumič: Fox Float X – poskytuje vynikající kontrolu nad terénem a zajišťuje plynulou jízdu i při extrémních překážkách.

  • Kola: DT Swiss Hybrid HX 1501 s odolnými plášti, které skvěle zvládnou náročné traily a zároveň nabízejí nízkou hmotnost.

  • Řídítka a představce: Race Face které kombinují pevnost a lehkost pro optimální kontrolu nad kolem.



Kolo je vybaveno systémem „Adjustable Geometry“, což znamená, že si můžete přizpůsobit geometrii rámu podle svého stylu jízdy. Ať už preferujete agresivní sjezdy nebo technické stoupání, Shuttle LT Pro se vám přizpůsobí.

Zážitky z jízdy

Jízda na Shuttle LT Pro je zážitkem, který se nedá snadno popsat slovy. S jeho skvělou odezvou a stabilitou se budete cítit jako doma na jakémkoli terénu. Díky pokročilému odpružení Fox Float X je kolo skvěle připraveno na nárazy a nerovnosti, což zajišťuje pohodlí a kontrolu i při nejdrsnějších podmínkách.

Pokud se chystáte na delší výpravu, můžete si být jisti, že Shuttle LT Pro zvládne jak technické pasáže, tak rychlé sjezdy. Je to kolo, které vás inspiruje k objevování nových cest a překonávání vlastních limitů.

Udržitelnost a odpovědnost

V dnešní době je důležité myslet na udržitelnost, a Pivot to ví. Shuttle LT Pro je navrženo tak, aby bylo nejen vysoce výkonné, ale také šetrné k životnímu prostředí. Výrobní procesy a materiály byly zvoleny s ohledem na minimalizaci ekologického dopadu, což vám umožní užívat si jízdu s dobrým pocitem.

Závěr

Pivot Shuttle LT Pro je víc než jen kolo; je to nástroj pro dobrodružství, objevování a překonávání sebe sama. Pokud hledáte kolo, které vás nezklame a poskytne vám bezkonkurenční výkon, rozhodně byste měli zvážit jeho pořízení. Připravte se na novou éru cyklistiky – s Pivot Shuttle LT Pro.




Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Pivot

Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 




Reklama 


Aktuální novinky a videa

Pivot Shuttle LT Pro je živý a zábavný i přes svůj velký zdvih a výkonný motor
22.10.2024 | Kategorie: MTB
Svět cyklistiky se opět posunul na novou úroveň s uvedením modelu Pivot Shuttle LT. Tato novinka, která kombinuje výkon, styl a inovativní technologie.
Sleva: Odemkněte svůj potenciál s WHOOP
22.10.2024 | Kategorie: ostatní
Odemkněte svůj potenciál s WHOOP a využijte jedinečnou SLEVU! Získejte měsíční úsporu v hodnotě přibližně $20 z ročního předplatného a posuňte své výkony na novou úroveň.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (21.10-27.10.2024)
21.10.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem pravidelném přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Tomáš Slavík ovládl Red Bull Cerro Abajo v Janově
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Český sjezdař Tomáš Slavík triumfoval na prestižním závodě Red Bull Cerro Abajo, který se letos poprvé konal v Evropě.
REPLAY: Red Bull Cerro Abajo Genova
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Termíny závodů ŠKODA Pražského MTB poháru 2025!
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Pořadatelský tým volnočasového seriálu horských kol v olympijském cross country, ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem, zveřejnil program závodů pro sezónu 2025.
Canyon představuje boty Scampr pro dobrodružství mimo zpevněné cesty
15.10.2024 | Kategorie: MTB
Po velmi uspěšném vydání silniční a terénní obuvi CFR Tempr, kterou Canyon představil na začátku letošního roku, nyní představuje offroad botu Scampr.
Martin Stošek vybojoval titul mistra Evropy na gravelu
14.10.2024 | Kategorie: gravel
Na prestižním šampionátu v gravelové cyklistice, který se konal v italském Asiagu, si český reprezentant Martin Stošek připsal mimořádný úspěch.
Akce týdne: Nejvýhodnější nabídky (14.10. - 20.10.2024)
14.10.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Soutěž o produkty CykloStar - Říjen
14.10.2024 | Kategorie: soutěž
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. října do 15. října 2024.
» více novinek a videí

Reklama ►