Prima CUP na Šumavě již 27. července

Prima CUP na Šumavě již 27. července

Datum vydání: 26.06.2024

Cyklistický seriál horských kol Prima CUP míří na Šumavu, kde se v sobotu 27. července odehraje premiéra závodu ČEZ Šumavský MTB maraton.

 

V pořadí sedmý závod seriálu nabídne skvělé bikové podmínky a oslní krásou šumavské přírody i rozmanitostí tras. Připravené jsou tři varianty, aby si každý účastník našel tu pravou, vyhovující jeho schopnostem a zkušenostem. Závodníci si užijí nádherné výhledy a přírodní scenérie, které Šumava nabízí.
 

 

Pro ty, kteří milují opravdové výzvy, je připravená hlavní trasa o délce 62 kilometrů. Ta je určená pro zkušené cyklisty a závodníky, kteří se nebojí náročného terénu, stoupání a technicky náročných úseků. Trať vede malebnými kouty Šumavy, hustými lesy, horskými loukami, kolem řek a potoků. Nebudou chybět strmá stoupání, která prověří fyzickou kondici účastníků na maximum. I proto je závod zařazen do nejvyšší domácí soutěže v maratonu, kterou je Škoda Auto Český pohár v maratonu.
 

 

Těm, kteří preferují méně náročnou jízdu, je určená hobby trasa o délce 29 kilometrů. Ta je ideální pro sportovce, kteří si chtějí užít cyklistiku v krásné přírodě bez extrémní fyzické zátěže. Trasa je navržená tak, aby byla přístupná i méně zkušeným cyklistům.I  tato trasa nabídne krásné výhledy a přírodní scenérie, které jsou pro Šumavu typické. Účastníci se mohou těšit na příjemnou jízdu lesními cestami a zábavnými stoupáními.

 

Rodinná 17 kilometrová trasa je ideální pro rodiče s dětmi, kteří chtějí strávit čas v přírodě a aktivně se zapojit do cyklistického závodu. Trasa je bezpečná a nenáročná, takže ji zvládnou i děti a méně zkušení cyklisté. Rodinná trasa vede přes krásné a klidné části Šumavy.
 

 

Svůj závodní program okusí i děti do 10 let. Okruhy jsou navrženy tak, aby byly bezpečné a zábavné, a děti si mohly užít závodění v přátelském a podporujícím prostředí. Pro mnoho z nich to bude první závodní zkušenost, která může být základem pro jejich budoucí zájem o cyklistiku a sport obecně. 
 

 

Po závodě se mohou účastníci těšit na bohatou tombolu s hlavní cenou kolem značky Merida. Soutěžit se bude také o voucher do hotelu Savannah nebo o rodinný voucher do Aquaparku Čestlice.

 

Pořadatelé slibují nezapomenutelný zážitek pro všechny účastníky, ať už se jedná o zkušené závodníky, rekreační cyklisty, rodiny s dětmi či nejmladší sportovce. ČEZ Šumavský MTB maraton je akcí, která spojuje sportovní výzvu s krásnou přírodou, přátelskou atmosférou, a proto by si ji neměl nechat ujít žádný milovník cyklistiky.

 

Informace o závodě včetně výhodných přihlášek najdete na www.iprimacup.cz.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Garmin Edge 1050: Prémiový cyklopočítač s výkonným displejem
28.06.2024 | Kategorie: MTB, ostatní, silniční
Garmin Edge 1050 je nejnovější vlajkovou lodí v řadě cyklopočítačů od společnosti Garmin. Tento prémiový model nabízí řadu funkcí a vylepšení, které ocení jak profesionální cyklisté, tak i rekreační jezdci.
Vacek a Kopecky vyrazí bojovat na letní olympijské hry do Paříže!
26.06.2024 | Kategorie: silniční
Naděje českého silničního cyklistiky míří do Francie! Po potvrzení nominace Mathiase Vacka se po mistrovství České republiky v Jevíčku přidala i Julia Kopecky.
Kam letos vyrazit s rodinou na aktivní dovolenou? Vyzkoušejte Livigno!
26.06.2024 | Kategorie: ostatní
Livigno, malebné městečko v údolí na hranicích mezi Švýcarskem a Itálií, přitahuje každoročně tisíce turistů, zejména milovníky nekonečných sjezdovek a teplého bombardina během zimní sezóny.
Stevens Sentiero a RSP Damp Champ 5WT Infused
26.06.2024 | Kategorie: MTB, ostatní
Novinky z eshopu CykloŠvec. 
Prima CUP na Šumavě již 27. července
26.06.2024 | Kategorie: MTB
Cyklistický seriál horských kol Prima CUP míří na Šumavu, kde se v sobotu 27. července odehraje premiéra závodu ČEZ Šumavský MTB maraton.
» více novinek a videí