Specialized představil limitovanou edici Stumpjumpera za 353 000 Kč!

Specialized představil limitovanou edici Stumpjumpera za 353 000 Kč!

Datum vydání: 27.09.2024

Specialized představuje exkluzivní limitovanou edici kola S-Works Stumpjumper 15 LTD, které bude k dispozici pouze ve 32 kusech po celé Evropě. Toto kolo se zaměřuje na náročné cyklisty hledající špičkovou kombinaci nízké hmotnosti, robustnosti a výkonu na technicky náročných trailech. 


Rám této limitky je vyroben z karbonu FACT 11m, což je aktuálně jeden z nejlehčích a zároveň nejodolnějších materiálů v cyklistice. Díky tomu se kolo hodí jak na rychlé výjezdy, tak i na náročné sjezdy. Stumpjumper 15 LTD přichází s moderní geometrií optimalizovanou pro agresivní jízdu v náročném terénu. Je navrženo pro precizní ovládání a maximální stabilitu i v těch nejnáročnějších podmínkách.


 

Komponenty 

Kolo je vybaveno vidlicí FOX Factory 34 s 140mm zdvihem a zadním odpružením RockShox Super Deluxe Ultimate, které se stará o plynulý pohyb i na drsných trailech. Díky těmto komponentům nabízí kolo špičkové odpružení, které oceníte při náročných sjezdech a technických pasážích. 



Pohon je samozřejmě bezdrátový a tvoří ho sada SRAM XX1 Eagle AXS, která je jedním z nejpokročilejších na trhu. Přehazovačka je rychlá, přesná a bez zbytečných kabelů, což zlepšuje nejen estetiku kola. Na kole nechybí ani karbonové ráfky Roval, které jsou lehké, pevné a navržené pro co nejlepší přenos energie a zrychlení



Kromě špičkového výkonu nabízí tato limitovaná edice i exkluzivitu. Specialized vyrobí pouze 32 kusů tohoto modelu pro evropský trh, což z něj dělá sběratelský kousek. Cena tohoto luxusního stroje je stanovena na 
353 000 Kč. 

Více informací na webu výrobce Specialized.cz




Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Specialized


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 




Reklama 


Aktuální novinky a videa

Sleva: Odemkněte svůj potenciál s WHOOP
22.10.2024 | Kategorie: ostatní
Odemkněte svůj potenciál s WHOOP a využijte jedinečnou SLEVU! Získejte měsíční úsporu v hodnotě přibližně $20 z ročního předplatného a posuňte své výkony na novou úroveň.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (21.10-27.10.2024)
21.10.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem pravidelném přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Tomáš Slavík ovládl Red Bull Cerro Abajo v Janově
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Český sjezdař Tomáš Slavík triumfoval na prestižním závodě Red Bull Cerro Abajo, který se letos poprvé konal v Evropě.
REPLAY: Red Bull Cerro Abajo Genova
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Termíny závodů ŠKODA Pražského MTB poháru 2025!
21.10.2024 | Kategorie: MTB
Pořadatelský tým volnočasového seriálu horských kol v olympijském cross country, ŠKODA Pražský MTB pohár pro všechny věkové a výkonnostní kategorie cyklistů, včetně cyklistů s handicapem, zveřejnil program závodů pro sezónu 2025.
Canyon představuje boty Scampr pro dobrodružství mimo zpevněné cesty
15.10.2024 | Kategorie: MTB
Po velmi uspěšném vydání silniční a terénní obuvi CFR Tempr, kterou Canyon představil na začátku letošního roku, nyní představuje offroad botu Scampr.
Martin Stošek vybojoval titul mistra Evropy na gravelu
14.10.2024 | Kategorie: gravel
Na prestižním šampionátu v gravelové cyklistice, který se konal v italském Asiagu, si český reprezentant Martin Stošek připsal mimořádný úspěch.
Akce týdne: Nejvýhodnější nabídky (14.10. - 20.10.2024)
14.10.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Soutěž o produkty CykloStar - Říjen
14.10.2024 | Kategorie: soutěž
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. října do 15. října 2024.
Stevens Super Prestige
11.10.2024 | Kategorie: cyklokros
Elitní cyklokrosové speciály Stevens Super Prestige jsou ověnčené 17 zlatými medailemi z mistrovství světa a nespočtem dalších úspěchů na závodních kolbištích.
» více novinek a videí

Reklama ►