Strategické partnerství Segafredo Zanetti a Trek je minulostí

Strategické partnerství Segafredo Zanetti a Trek je minulostí

Datum vydání: 31.05.2023

Segafredo Zanetti a Trek oznamují ukončení svého strategického partnerství. Spolupráce, která začala v roce 2015, se postupně rozvíjela a od roku 2019 zahrnovala i ženský tým.

„Byla to dlouhá a vzrušující cesta, která nás propojila a přinesla spoustu nadšení. Své cíle jsme splnili, dosáhli jsme smysluplných a měřitelných milníků a nyní je čas se posunout a tuto kapitolu uzavřít. Tým Trek budeme podporovat i nadále, i když už jen z pozice fanoušků," říká prezident Massimo Zanetti.

Díky partnerství vznikly jedny z nejkonkurenceschopnějších týmů na světě a v těchto barvách závodili šampioni nejvyššího kalibru, jako jsou Nibali, Contador a Cancellara. V průběhu let byly úspěchy týmu ozdobeny vítězstvími, která se stala součástí historie moderní cyklistiky, včetně prestižních závodů Milano-Sanremo, Il Lombardia, prvních dvou historických vítězství Paříž-Roubaix v ženské cyklistice s Lizzie Deignan a Elisa Longo Borghini, stejně jako získání žlutého trikotu na Tour de France, růžového trikotu na Giro d'Italia a duhových dresů pro mistry světa v kategorii mužů i žen.

Nyní partnerství Segafredo Zanetti a Trek končí.

Tým Trek Segafredo se stal součástí historie moderní cyklistiky a vryl se do srdcí nejednoho z fanoušků. Šampiony jsme doprovázeli 8 sezón a nyní nastal čas podívat se jinam, i když Trek bude vždy naší srdeční záležitostí,“ komentuje Massimo Zanetti.

Prezident Treku John Burke:

Segafredo bylo strategickým partnerem našeho týmu osm sezón, velice si vážíme jejich investice do rozvoje cyklistického sportu."

Zdroj a foto: Segafredo Zanetti CR spol. s r.o.


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 



Reklama 

Reklama 


Reklama 


Aktuální novinky a videa

Nová sada SRAM Red AXS má novou ergonomii, vylepšené řazení a nižší hmotnost
16.05.2024 | Kategorie: ostatní, silniční
SRAM představil svůj nejnovější model cyklistické sady, SRAM Red AXS 2024. Tento model přináší řadu vylepšení a inovací, které posouvají hranice toho, co je možné od cyklistické sady očekávat.
Přilba Catlike Yelmo Mips
16.05.2024 | Kategorie: ostatní
Nový model Catlike Yelmo MIPS zvyšuje svůj výkon díky osvěženému designu.
Škoda Auto Dolní Morava startuje 8. června
14.05.2024 | Kategorie:
Dolní Morava se stane již po šesté dějištěm seriálu horských kol Prima CUP a jak už zde bývá zvykem, cyklistika nebude pouze jedinou možností, jak si užít druhý červnový víkend.
Evropský šampionát horských kol: Kryštof Bažant vybojoval stříbrnou medaili
13.05.2024 | Kategorie: MTB
Páteční program na evropském šampionátu horských kol nabídl divácky atraktivní štafetové závody. O titul se mezi sebou popraly národní týmy v čele s Itálií, která si odnesla zlato.
Objevte kouzlo cyklistiky na závodě ČEZ Sázava
13.05.2024 | Kategorie: MTB
15. června se ve středočeské Sázavě sejde několik stovek bikerů, aby společně odstartovali 24. ročník závodu ČEZ Sázava. Jeden z nejznámějších MTB závodů u nás nabízí osvědčené trasy, které baví nejen sportovním zážitkem, ale i nezapomenutelnými výhledy.
» více novinek a videí