Zdeněk Štybar novým ambasadorem značky Kalas Sportswear!

Zdeněk Štybar novým ambasadorem značky Kalas Sportswear!

Datum vydání: 08.07.2024

Cyklistická ​hvězda, několikanásobný mistr světa v cyklokrosu a také úspěšný silniční závodník Zdeněk Štybar, se stal novým ambasadorem české značky cyklistického oblečení Kalas Sportswear.


Štybar, který na začátku letošního roku ukončil svou profesionální kariéru závodem mistrovství světa v cyklokrosu v Táboře, se tak spojil se značkou, ve které byl zvyklý závodit celý život.

„Spolupráce se značkou Kalas pro mě byla logickým krokem a vlastně tak trochu vznikla z mé iniciativy. Hledal jsem dodavatele cyklistického oblečení na poslední část mé kariéry a ´Kalaše´ jsem měl prověřeného léty závodění v nároďáku. Je to česká firma se skvělými produkty a širokým sortimentem, proto mi to dávalo od začátku smysl. Jsem rád, že odezva byla i z druhé strany stejná,“ uvedl bývalý český reprezentant Zdeněk Štybar. 

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme přivítat Zdeňka v našem týmu jako nového ambasadora. Jeho úspěchy a hodnoty dokonale ladí s naším posláním poskytovat cyklistům to nejlepší. Věříme, že tato spolupráce přinese mnoho pozitivního a přispěje k dalšímu rozvoji našich produktů,“ řekl Josef Filip, CEO společnosti Kalas Sportswear.


Zdeněk Štybar, známý svou vytrvalostí, bojovností a profesionálním přístupem, přinese do spolupráce nejen bohaté zkušenosti z vrcholové cyklistiky, ale také nekompromisní přístup k výkonu a kvalitě.

„Kromě řady moc pěkných projektů, které spolu chystáme, bych měl pomáhat testovat nové produkty a poskytovat zpětnou vazbu, na což se moc těším,“ doplnil ještě Štybar.

První společný projekt spatří světlo světa 23. 7. 2024, o co přesně půjde, však firma ani závodník neprozradili.

 

Foto: Jan Brychta, Zdroj: TZ Kalas Sportwear


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 



Reklama 


Aktuální novinky a videa

Pavel Bittner porazil Wouta van Aerta ve fotofiniši - Vuelta a España 2024
21.08.2024 | Kategorie: silniční
Drama ve společnosti Scott, vedení přebírá dvojice nových CEO
21.08.2024 | Kategorie: ostatní
Dočasný generální ředitel Juwon Kim spolu s viceprezidentem Pascalem Ducrotem budou společně řídit značku, která se opět bude zaměřovat na svou hlavní oblast, tedy cyklistiku
Nové BMC URS Gravel 2024: Revoluce v gravel cyklistice
20.08.2024 | Kategorie: gravel
BMC, renomovaný švýcarský výrobce kol, představil svůj nejnovější model gravel kola pro rok 2024 – BMC URS. Tento model slibuje revoluci v gravel cyklistice díky svým inovativním vlastnostem a designu, který je optimalizován pro dobrodružství a průzkum.
Servis a udržba kola aneb jak prodloužit životnost
20.08.2024 | Kategorie: MTB, ostatní
CykloŠvec vám poradí, jak prodloužit životnost kola.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (19.8-25.8.2024)
19.08.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Začátek nového týdne znamená další vlnu slev! Opět jsme tento týden nelenili a připravili jsme si pro Vás další přehled slev. Ať už máte jakékoliv přání, naše výběry Vám pomohou najít skvělé produkty a zároveň ušetřit peníze.
» více novinek a videí