Bosch 2025: Tichý výkon, delší dojezd a revoluční bezpečnost

Bosch 2025: Tichý výkon, delší dojezd a revoluční bezpečnost

Datum vydání: 04.10.2024

Nový motor Bosch Performance Line CX pro rok 2025 přináší točivý moment 85 Nm, což zaručuje výkonnou a efektivní podporu při šlapání, ať už na prudkých kopcích, nebo v náročném terénu. Jedním z klíčových vylepšení je snížená hlučnost motoru, což znamená tišší a plynulejší jízdu, aniž by došlo ke kompromisu v jeho síle. Motor váží pouhých 2,9 kg, což přispívá k lepšímu ovládání a celkovému komfortu jízdy. 



Vyšší kapacita a rychlé nabíjení 

Bosch také představil nové baterie, včetně PowerTube 750 s kapacitou 750 Wh. Tyto baterie zajišťují delší dojezd a rychlejší nabíjení, což ocení především cyklisté na dlouhých výletech. Baterie váží přibližně 4 kg, což je velmi dobrý poměr mezi kapacitou a hmotností. Systém umožňuje snadnou výměnu baterií a nabízí větší flexibilitu pro různé jízdní potřeby. 


Revoluce v bezpečnosti brzdění 

Jedním z nejzajímavějších nových prvků je Bosch ABS Pro, pokročilý systém brzdové asistence, který zvyšuje bezpečnost při brzdění na e-bicích. Tento systém zajišťuje stabilní a kontrolované brzdění, zejména na kluzkých površích nebo při náhlém zastavení. ABS Pro snižuje riziko zablokování předního kola, čímž zajišťuje bezpečnější jízdu.


Nový displej Kiox 500 

Bosch přichází také s inovovaným displejem Kiox 500, který je větší a lépe čitelný. Tento displej poskytuje detailní informace o výkonu motoru, stavu baterie a dalších parametrech v reálném čase. Je plně kompatibilní s chytrými zařízeními, což znamená, že jezdci mohou využívat personalizované funkce a sledovat svou jízdu přes mobilní aplikace. Displej je intuitivní a uživatelsky přívětivý.


  
Bosch pro rok 2024 výrazně posunul možnosti e-biků, přičemž se zaměřil na výkon, efektivitu, bezpečnost a uživatelskou přívětivost. Motor Bosch Performance Line CX nabízí skvělý výkon při zachování tichého chodu, zatímco nové baterie a systém ABS Pro přinášejí větší dojezd a vyšší bezpečnost. Společně s novým displejem Kiox 500 tvoří tyto inovace komplexní balíček, který uspokojí i nejnáročnější cyklisty, ať už jezdí na elektrokolech ve městě, nebo v terénu.




Autor: Tým CykloRepublic
Foto: Bosch


Používáním tohoto webu souhlasíte s využitím souborů cookies pro marketingové účely.Více informací
beru na vědomí
Reklama ► 


‎ 
Reklama 



Reklama 


Aktuální novinky a videa

Bosch 2025: Tichý výkon, delší dojezd a revoluční bezpečnost
04.10.2024 | Kategorie: MTB
Bosch pro rok 2025 představuje zásadní inovace pro e-biky, zaměřené na zlepšení výkonu, bezpečnosti a pohodlí. Největší novinkou je motor Bosch Performance Line CX, který přináší vyšší účinnost a hladší výkon.
Lauf Elja pro rok 2025 je designový unikát ve své kategorii
03.10.2024 | Kategorie: MTB
Lauf Cycles představuje svůj nejnovější model horského kola pro rok 2025 – Lauf Elja. Tento model je navržen tak, aby uspokojil potřeby jak závodních jezdců, tak i nadšenců do trailového ježdění.
Je Hammerhead skutečně lepší volba než Garmin? Který cyklocomputer kraluje?
02.10.2024 | Kategorie: ostatní
Hledáte spolehlivý GPS cyklocomputer, který kombinuje moderní technologie s uživatelsky přívětivým rozhraním? Hammerhead Karoo je volbou, kterou byste měli zvážit.
Zcela nový model Giant Defy Advanced E+ Elite
02.10.2024 | Kategorie: silniční
Soutěž o produkty CykloStar - Říjen
02.10.2024 | Kategorie: soutěž
Ve spolupráci s Cyklostar Original, přední značkou v oblasti cyklistických produktů, pořádáme jedinečnou soutěž, která se bude konat od 1. října do 15. října 2024.
Giant představuje řadu silničních elektrokol Defy Advanced E+ Elite s motorem v zadním náboji
01.10.2024 | Kategorie: silniční
Nejlehčí a nejvyspělejší silniční elektrokolo od společnosti Giant spojuje oceňovanou kvalitu jízdy z řady silničních vytrvalostních kol s novými e-technologiemi a integrací systémů.
Elitní kategorie Světového poháru v Lake Placid ovládli Koretzky a Stiggerová
30.09.2024 | Kategorie: MTB
V elitních kategoriích Světového poháru horských kol v Lake Placid triumfovali Victor Koretzky a Laura Stiggerová. Zatímco Češi, v čele se Simonou Spěšnou, slavili úspěchy v kategoriích do 23 let.
Galaxy CykloŠvec cyklokros Kukle vyhrál Jakub Ťoupalík
30.09.2024 | Kategorie: cyklokros
Druhá letošní návštěva TBC série v Kuklích Galaxy CykloŠvec cyklokros, který pořádal opět Stevens CykloŠvec Písek nabídla skvělou cyklokrosovou zábavu, tentokrát s bahenní vložkou a pohárovou konkurencí.
AKCE TÝDNE: Nejvýhodnější týdenní nabídky (30.9-6.10.2024)
30.09.2024 | Kategorie: ostatní, akce týdne
Vítejte v našem pravidelném přehledu nejlepších akcí týdne v cyklistice! Tento týden jsme pro vás vybrali pět skvělých produktů, které by neměly uniknout vaší pozornosti.
Nejlepší okamžiky ze závodů XCO | Elite Men - Lake Placid
30.09.2024 | Kategorie: MTB
» více novinek a videí

Reklama ►